page_img
Головна
Що нового?
Лімітована колекція АЮРВЕДА

Лімітована колекція АЮРВЕДА

ViA Аюрведа

ViA Аюрведа

5828 грн

Аюрведа

Аюрведа

6458 грн

   За легендою, аюрведа була частиною одкровення святих мудреців, які здобули всеосяжне знання про Всесвіт близько семи тисяч років тому. У Ведах вказується, що Брахма повідав таємниці медицини Дакша, одному з богів-деміургів. Дакша у свою чергу передав знання божественним близнюкам Ашвинам, які стали «великими лікарями» і пізніше виклали його Індрі. Індра передав свої знання учням, у тому числі Бхаратвадже, одному із семи індійських мудреців.

   Згідно з аюрведою, хвороби виникають, коли у людини порушена рівновага дош. Але їх можна вилікувати, відновивши природну рівновагу. Досвідчені лікарі-аюрведисти можуть за допомогою традиційних методів, таких як діагностика по пульсу, райдужній оболонці і мові, точно визначити, в якій мірі порушено баланс дош і у чому причина захворювання.

  При лікуванні аюрведичними методами використовується три види медикаментів: речовини рослинного і тваринного походження, а також мінерали, включаючи дорогоцінні й напівкоштовні камені і метали.

  Камені впливають на усіх рівнях - фізичному (здоров'я, травлення, можливість дітонародження, відсутність захворювань, приємний зовнішній вигляд і багато іншого), енергетичному (сили і бадьорість, подружнє життя, харизма, ділові якості, творчість та ін.), і ментальному (інтелектуальні здібності, цілеспрямованість, наявність благородних якостей характеру та відсутність шкідливих звичок).

   Для надання благотворного впливу на організм дорогоцінні камені носять на тілі або п'ють воду, в якій вони полежали. Коштовне каміння пожвавлює енергетичні центри тіла (чакри) і безпосередньо впливає на вату, питту і капху. Їх можна використовувати для активації або заспокоєння певних органів тіла, для посилення або нейтралізації впливу планет.

Доторкніться до древніх традицій цілення аюрведа разом з Vitajuwel.

06.12.2021

Новий коментар

Коментари

???????, ??? ???? ????? ????????! <a href=https://worldgreatsuccess.ru/> </a>