page_img
Головна
VITAJUWEL рекомендують
КЛУБ «WELLNESS HUB»

КЛУБ «WELLNESS HUB»

Я інструктор в області холістичного здоров'я (Холістичне здоров'я (або холістична медицина) - течія альтернативної медицини, зосереджена на лікуванні «людини в цілому», а не тільки конкретної хвороби), органічний садівник, розробник рецептів, сертифікований викладач йоги, а також бакалавр у галузі промислового та системного проектування.

Моя мета - навчити людей оибирати здоровий спосіб життя,  дати їм можливість відчути радість, стати здоровішими і щасливішими.

У своїй роботі я ділюся своїм баченням того, що у всіх нас є сила зцілюватися зсередини, якщо ми збалансуємо наше життя, почнемо чути наше тіло і, найголовніше, навчимося насолоджуватися життям, займаючись улюбленою справою хоча б раз на день!

Вважаю, що здоровий дух і тіло починаються зі здорової травної системи. Я працюю з людьми різного віку, які мають проблеми, пов'язані з травленням, що проявляється в їх тілі як: збільшення ваги / втрата ваги, запалення, алергія, непереносимість і аутоімунні захворювання. Мій підхід полягає у тому, щоб працювати над зціленням організму в цілому на клітинному рівні, лікувати не тільки симптоми, але і дійсно усувати причину за допомогою індивідуального цілісного харчування і вибору здорового способу життя.

Тому кожен мій ранок починається зі структурованої води Vitajuwel.

06.12.2021

Новий коментар

Коментари