page_img

Що нового?

Головна
Що нового?

КРИШКА З ТРИМАЧЕМ АМЕТИСТ

Фіолетовий аметист - один з найпотужніших дорогоцінних каменів. Цей небесний камінь використовувався протягом століть для стимулювання розуму та емоцій. Отже, що може підійти краще ніж колір для нової редакції LOOP? Візьміть свою пляшку ViA в стилі з красиво яскравою ручкою LOOP.

Дізнатись більше

Мисочка для ваших тварин CROWNJUWEL

Наша компанія це сімейний бізнес, тому ми вважаємо дуже важливим щиро дбати про тих, хто нам дорогий. Про наші сім'ї і друзів. Тому ми прагнемо до того, щоб у вашій сім'ї була доступна вода, оброблена дорогоцінними каменями. Піклуватися потрібно про всі без винятку. Особливо про наших маленьких чотирилапих друзів. І тепер вашим пухнастикам не доведеться більше чекати.

Ми раді представити вам мисочки GemWater для королівських вихованців!

Дізнатись більше
Графіт
Блакитний
Молочний

Лімітована колекція АЮРВЕДА

Відкрийте секрети давніх індійських цілительських практик з цією ексклюзивною комбінацією каменів. Тільки ця лінійка продуктів має особливу, вигнуту форму.Слово аюрведа означає «наука про життя», це комплексна традиційна індійська медицина. Дана концепція існує вже понад 3000 років і включає в себе лікування дорогоцінними каменями. У аюрведі вважається, що кожен дорогоцінний камінь має особливі властивості, які допомагають збалансувати доши і вилікувати певні недуги тіла або духу.

Дізнатись більше
ViA Аюрведа 5828 грн
Аюрведа 6458 грн